top of page
  • scaestetic

Liposuction (Liposakşın)


Yağların alınması işlemi olarak bilinen Liposuction, vücudun belirli bölgelerinde toplanmış olan yağların vakumlama yöntemiyle vücudun kendisinden alınmasını amaçlar.



Herkes daha estetik ve fit bir görünüme sahip olmak ister ancak ideal kilomuza ulaşsak bile bölgesel yağlanmadan (bölgesel yağlanma) kurtulamayan kişi sayısı oldukça fazla görünmektedir.


İşte tam da bu noktada devreye giren liposakşın işlemi ile vücutta bulunan aşırı yağlanmadan uzaklaşabilir ve arzu edebileceğiniz görünüme sahip olabilirsiniz.


Liposakşın işlemi, tanımından da anlaşılacağı üzere bir vücut geliştirme operasyonudur. Liposakşın işlemi, vücudun yağ fazlalığı olan tüm bölgelerine uygulanabilen ve plastik cerrahlar tarafından genel anestezi altında gerçekleştirilen bir cerrahi operasyon türüdür.


Liposakşın yöntemleri arasında yer alan lazer ve vaser uygulamaları merkezimizde gerçekleştirilmektedir. Uzman hekimlerimiz tarafından yapılacak tıbbi muayenenin ardından operasyon şekli belirlenir ve buna göre endike operasyon planlanır.


Operasyon Aşamaları ve Operasyon Sonrası Dönem


Liposakşın işleminin aşamaları uygulanacak bölgeye göre değişiklik gösterebilir. Hastalarımız genellikle operasyon sonrası aynı gün taburcu edilirler.


Yaklaşık 1 haftalık bir süre içerisinde sosyal hayatlarına devam edebilirler. Bu konuda dikkat edilmesi gereken en önemli nokta operasyon sonrası yaklaşık 1 ay süreyle ağır egzersizlerden kaçınılmasıdır.

2 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page